Cotlet de porc pe pat de ceapa

de Panacris in Porc, 6 Mar 2012 | 6442 vizualizari

 

Cotlet de porc, ceapa si cartofi o combinatie delicioasa la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc dezosat 8 bucati
  • ceapa galbena 4 bucati
  • cartofi rosii 8 bucati
  • sare iodata
  • ulei de masline
  • vin alb demisec
  • mustar cu seminte
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • usturoi 3 catei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc pe pat de ceapa:

Se pregateste un sos din mustar, ulei de masline si sare, cu care se "maseaza" cotletele. Ceapa se curata, se taie rondele si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Se pun cotletele peste ceapa si se dau la cuptor la foc iute cca. 15 minute, intorcandu-se pe fiecare parte. Cartofii se curata, se taie rondele si se aseaza peste carne. Se asezoneaza cu sare, piper si boia. Se toarna vinul peste amestecul de mai sus, usturoiul maruntit si se lasa la cuptor cca. 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc pe pat de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (20)

Cris2711 1

07.03.2012, 12:58

Vai ce bunatate de reteta

MIUTA 1

07.03.2012, 14:31

Cred ca a fost delicioasa mancarea super idee

babi5 1

12.06.2013, 19:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura frageda de porc