Cotlet de porc in sos de unt cu ceapa verde si piure

de Bya Ralu in Porc, 23 Apr 2015 | 7317 vizualizari

COMENTARII (41)

diaconta 1

23.04.2015, 21:07

Hiiiiiiiii

Bya Ralu 1

23.04.2015, 21:08

diutz

Constelatialeu 1

23.04.2015, 21:09

Ioi, ai adus leguma mea prefetata...

Bya Ralu 1

23.04.2015, 21:10

)

Andra_Constantinescu 1

23.04.2015, 21:13

Buuuun!

Merisor 1

23.04.2015, 21:14

Vaaaai, cat de bine arata! Fugi de-aici!

MotanLaOale 1

23.04.2015, 21:15

Rocsi 1

23.04.2015, 21:16

Cat de bun si pe apetisant

Ina 1

23.04.2015, 21:20

Adele 1

23.04.2015, 21:23

wooow ♥♥♥

Bya Ralu 1

23.04.2015, 21:27

andra

Bya Ralu 1

23.04.2015, 21:27

mery multumesc

Bya Ralu 1

23.04.2015, 21:27

motan

Bya Ralu 1

23.04.2015, 21:28

rocsi multumesc

Bya Ralu 1

23.04.2015, 21:28

ina

Bya Ralu 1

23.04.2015, 21:29

adele

Gherca Daniela 1

23.04.2015, 21:30

foarte bun!

Bya Ralu 1

23.04.2015, 21:34

multumesc

Bucataras Medi 1

23.04.2015, 21:53

ce.mi place....mmm

T I M E A 1

23.04.2015, 22:04

cum sa refuzi asa ceva

simona72 1

23.04.2015, 22:39

Vai tu Gurita! Da ce bine arata!! mai nou ai terasa

mihaelar63 1

23.04.2015, 23:50

Arata , arata Dar vrem sa stim si gustul

Bya Ralu 1

24.04.2015, 05:31

medi

Bya Ralu 1

24.04.2015, 05:31

timi

Bya Ralu 1

24.04.2015, 05:31

simonica m-am smecherit in italia,mi-am tras terasa ))

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu crusta de mustar