Cotlet de porc cu jeleu de sfecla servit in mod festiv

de nico15 in Porc, 10 Dec 2011 | 4559 vizualizari

COMENTARII (9)

Lau 1

10.12.2011, 14:47

superba prezentarea

nico15 1

10.12.2011, 16:33

Multumescmult

adasev12 1

10.12.2011, 16:42

pireut de sfecla nu am mai auzit...nici n-am papat....imi place sfecla, tre sa fie bun f bine arata intr-adevar ( numai bobul nu-l agreez de-acolo.... )

danakarin 1

10.12.2011, 17:23

foarte rafinat.

Rocsi 1

10.12.2011, 20:45

bravo

alldaycooking 1

10.12.2011, 22:14

Interesanta combinatie, super prezentare!

MotanLaOale 1

10.12.2011, 22:39

diaconta 1

11.12.2011, 11:45

super prezentare

mirela0911 1

11.12.2011, 14:15

ce prezentare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc umplut la tava