Cotlet de porc cu jeleu de sfecla servit in mod festiv

de nico15 in Porc, 10 Dec 2011 | 4730 vizualizari

COMENTARII (9)

Lau 1

10.12.2011, 14:47

superba prezentarea

nico15 1

10.12.2011, 16:33

Multumescmult

adasev12 1

10.12.2011, 16:42

pireut de sfecla nu am mai auzit...nici n-am papat....imi place sfecla, tre sa fie bun f bine arata intr-adevar ( numai bobul nu-l agreez de-acolo.... )

danakarin 1

10.12.2011, 17:23

foarte rafinat.

Rocsi 1

10.12.2011, 20:45

bravo

alldaycooking 1

10.12.2011, 22:14

Interesanta combinatie, super prezentare!

MotanLaOale 1

10.12.2011, 22:39

diaconta 1

11.12.2011, 11:45

super prezentare

mirela0911 1

11.12.2011, 14:15

ce prezentare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii