Cotlet de porc cu cartofi la cuptor

de pity19 in Porc, 11 Dec 2014 | 9790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 gr cotlet de porc fara os
  • 8 cartofi
  • piper
  • vegeta
  • boia dulce
  • ulei de masline extra virgin
  • Sos de usturoi Univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cartofi la cuptor:

Clatim carnea in jet de apa rece ;

Taiem in felii ;

Condimentam cu piper , vegeta si boia ;

Punem o felie de cotlet intr-o punga , cu un ciocan batem bine carnea pe ambele parti ;

Clatim cartofii , ii curatam de coaja ; Fiecare cartof il taiem in jumatate , apoi in bucati grosute ;

Condimentam cu vegeta si boia ; Turnam peste cartofi o lingura ulei de masline ; Si amestecam ;

Luam o tava de cuptor , adaugam 2-3 linguri ulei de masline ;

Adaugam cartofii , peste care asezam bucatile de cotlet ; Turnam putin ulei de masline deasupra bucatilor de carne ;

Dam la cuptorul preincalzit la 190-200 gr cca 120 - 130 de minute ;

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de portocale, ciocolata si ananas

de Rocsi 9

ieri la 19:44

Prăjitura răsturnată cu clementine

de RODIMUR 8

ieri la 17:00

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

pe 27.12 la 10:30

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc evantai