As indrazni sa spun ca nu are cum sa nu-ti placa acest cotlet de porc aromat. Si stiti ce l-a facut atat de aromat, fraged si bun? Gatirea lenta cu slow-cookerul Crock Pot 4,7 l Digital, un aparat de gatit pe care iti promit ca il vei indragi.
Astazi va aduc cea de-a doua reteta cu care particip la campania „Gateste sanatos cu slow cookerul Crock-Pot” .
Detalii despre aparat, pret si cate stie sa faca gasiti AICI
Pune condimentele pe o bucata de hartie de copt sau folie de aluminiu si amesteca-le.
Leaga bucata de cotlet cu ata alimentara pentru a-i da o forma frumoasa. Unge carnea cu putin ulei, apoi tavaleste-o prin amestecul de condimente.
In vasul slow-cookerului Crock-Pot pune restul de ulei, paharul de vin si bucata de cotlet.
Pune capacul si seteaza aparatul, temperatura LOW, timp de gatire 6 ore.
La final slow-cookerul se opreste automat si trece pe programul de pastrare la cald.
Se serveste cald cu garnitura preferata.
Dupa racire carnea se poate felia foarte frumos si o vei putea folosi si la sandwich-uri, inlocuind cu succes mezelurile din comert
Pofta buna!