Am facut un tur prin retetele mele si cu tristete am ajuns la concluzia ca eu postez retete doar pentru un comentariu de "bun" sau un omulet care bate din palme, ca in rest nu sunt luate nici intr-o considerare; doar o singura data in cei 3 ani mi-am vazut o reteta la meniul zilei nu mai spun ca in ultimul timp nici sigla de Fan branza nu se mai pune la retete;
oare "cineva acolo sus" nu ma iubeste??
Scuzati-ma, nu vreau sa supar pe nimeni dar poate v-ati dat seama (sau nu) ca eu gatesc cu pasiune nu doar sa-mi omor timpul!!
Cotletele spalate,uscate,condimentate cu sare,piper si putin praf de usturoi,le punem in tigaia cu ulei sa se prajeasca putin pe ambele parti,adaugam vinul,lasam sa fiarba iar dupa ce s-a evaporat,scoatem carnea pe o farfurie,in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt,condimentam cu sare,piper,boia si cimbru apoi oprim focul
Cartofii curatati,spalati,ii punem la fiert iar dupa ce au fiert ii zdrobim cu o furculita dar nu tare,ii punem intr-un vas termorezistent,deasupra ceapa calita cu tot cu ulei apoi cotletele,acoperim cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor 30min;dupa acest timp,descoperim si mai lasam cateva minute sa prinda culoare aurie.
Servim cu acritura de sezon.