Inima cu sos de ceapa

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 7 Dec 2010 | 11963 vizualizari

 

Este foarte simplu de preparat si foarte gustoasa .

 

INGREDIENTE

  • 1 inima [ 1 kg] de porc sau vitel
  • 4 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei iute
  • 100 ml ulei
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inima cu sos de ceapa:

  1. Inima se curata de pelite si zgarciuri , se portioneaza in fasii lunguiete si inguste , se spala foarte bine cu apa rece . Ceapa se curata si se taie solzisori .
  2. Se pune uleiul la incins, se adouga ceapa , cand aceasta devine sticloasa se pune inima si se lasa putin la sotat ,se pun sare piper boia si 2 cani de apa .
  3. Se fierb la foc potrivit timp de 30 min avand grija ca apa sa nu scada prea tare . se incearca daca inima e fiarta , in forma finala ceapa e fiarta pana ,, se topeste '' si formeaza un sos [ care il lasati de consistenta preferata , daca doriti mai gros il lasati sa mai scada , daca doriti mai subtire puneti putina apa]
  1. Puteti servi cu succes orice garnitura de la paste fainoase , cartofi, orez pana la mamaliguta .Decorati cu ardei iute .
  2. Merge bine cu muraturi .

TIPS-URI

1

inima cu sos de ceapa e atat de gustoasa incat nu are nevoie sa o imbunatatesti cu alte condimente  ,, extra''

Daca ti-a placut reteta noastra "Inima cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu cartofi taranesti