Inima se curata de pelite si zgarciuri , se portioneaza in fasii lunguiete si inguste , se spala foarte bine cu apa rece . Ceapa se curata si se taie solzisori .
Se pune uleiul la incins, se adouga ceapa , cand aceasta devine sticloasa se pune inima si se lasa putin la sotat ,se pun sare piper boia si 2 cani de apa .
Se fierb la foc potrivit timp de 30 min avand grija ca apa sa nu scada prea tare . se incearca daca inima e fiarta , in forma finala ceapa e fiarta pana ,, se topeste '' si formeaza un sos [ care il lasati de consistenta preferata , daca doriti mai gros il lasati sa mai scada , daca doriti mai subtire puneti putina apa]
Puteti servi cu succes orice garnitura de la paste fainoase , cartofi, orez pana la mamaliguta .Decorati cu ardei iute .
Merge bine cu muraturi .
TIPS-URI
1
inima cu sos de ceapa e atat de gustoasa incat nu are nevoie sa o imbunatatesti cu alte condimente ,, extra''
Daca ti-a placut reteta noastra "Inima cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.