Inima cu sos de ceapa

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 7 Dec 2010 | 11406 vizualizari

 

Este foarte simplu de preparat si foarte gustoasa .

 

INGREDIENTE

  • 1 inima [ 1 kg] de porc sau vitel
  • 4 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei iute
  • 100 ml ulei
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inima cu sos de ceapa:

  1. Inima se curata de pelite si zgarciuri , se portioneaza in fasii lunguiete si inguste , se spala foarte bine cu apa rece . Ceapa se curata si se taie solzisori .
  2. Se pune uleiul la incins, se adouga ceapa , cand aceasta devine sticloasa se pune inima si se lasa putin la sotat ,se pun sare piper boia si 2 cani de apa .
  3. Se fierb la foc potrivit timp de 30 min avand grija ca apa sa nu scada prea tare . se incearca daca inima e fiarta , in forma finala ceapa e fiarta pana ,, se topeste '' si formeaza un sos [ care il lasati de consistenta preferata , daca doriti mai gros il lasati sa mai scada , daca doriti mai subtire puneti putina apa]
  1. Puteti servi cu succes orice garnitura de la paste fainoase , cartofi, orez pana la mamaliguta .Decorati cu ardei iute .
  2. Merge bine cu muraturi .

TIPS-URI

1

inima cu sos de ceapa e atat de gustoasa incat nu are nevoie sa o imbunatatesti cu alte condimente  ,, extra''

Daca ti-a placut reteta noastra "Inima cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vara cu pui