Ceva gustos si rapid,care te poate scoate din incurcatura cand pica musafirii pe nepusa masa....
Pregatim umplutura,ceapa taiata marunt,morcovul ras pe razatoarea mica si carnea tocata,toate le punem in tigaia cu ulei si le calin cca 15 min,pana isi schimba culoarea si se inmoaie.Transferam totul din tigaie intr-un castron,adaugam mararul tocat,punem sare si piper dupa gust si amestecam bine,apoi adaugam 1 ou si un albus de ou si omogenizam.
Foietajul il taiem cu un pahar in 12 bucati ( exact cat pentru 12 forme de silicon).Fiecare bucata o ungem cu ulei pe ambele parti si asezam in formele de silicon,apoi punem in fiecare forma umplutura si deasupra partile care au ramas dupa ce am taiat foitajul,ungem cu galbenus si dam la cuptor cca 20-25 min.Se pot servi cu kechup,sunt bune si calde si reci.
1
galbenusul pentru uns l-am diluat cu putin lapte
2
se pot folosi si alte condimente,fiecare dupa preferinte