Costita de miel cu ceapa si tarhon

de mihaelar63 in Oaie, 20 Iun 2012 | 4771 vizualizari

 

In spiritul ... rapiditatii am preparat si costita de miel cu verdeata .

 

INGREDIENTE

  • kg costita de miel
  • 4 linguri untura porc proaspata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 linguri tarhon verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de miel cu ceapa si tarhon:

Costita de miel bine spalata si portionata o sarati si o prajiti in untura de porc proaspata .Amestecati usor din cand in cand .

 Daca carnea a facut crusta aruncati ceapa verde tocat si amestecati .

Asezonati cu piper si tarhon  verde maruntit .

Serviti preparatul cald .

Eu am insotit costita de miel cu cartofi taranesti si salata de varza verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de miel cu ceapa si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mena29 1

20.06.2012, 23:13

bune,bune!

Lau 1

21.06.2012, 09:56

arata bine

cocolina 1

21.06.2012, 19:36

arata uper cred ca e delicioasa de buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Costiţe de miel la cuptor cu vin roşu şi mentă