Topim margarina sau untul la, foc mic. Dupa ce untul s-a topit il luam de pe foc, adaugam zaharul si amestecam bine. In alta cratita batem ouale, drojdia si sarea. Amestecam bine ouale cu drojdia sa nu aibe cocoloase. Adaugam untul si uleiul amestecam bine. Iar apoi la compozitie se adauga laptele, omogenizam compozitia.
Adaugam faina si framintam un aluat moale care sa nu se lipeasca de maini. Apoi lasam aluatul sa creasca 1 ora. Dupa ce aluatul a crescut, formam 6 bile apoi fiecare bila se intinde in forma de cerc si taiem in 8 bucati. La capatul fiiecarui fisii se pune salamul, brinza topita si cascavalul{ras} se ruleaza si se aseaza in tava de copt unsa cu ulei, se mai lasa la crescut inca 30 min apoi ungem cu ou cu putin laptesi, bagam la cuptor la 180 de grade pina se rumenesc frumos.
1
Le puteti umple cu ce doriti voi.