Cornuri calde umplute

de Bucataras in Mancare copii, 17 Mai 2014 | 4696 vizualizari

 

Economic! Pentru seara cu prieteni.

 

INGREDIENTE

  •  6 cornuri,
  • 1 cutie de cremă de brânză cu verdeaţă Delaco
  • 1 castravete de grădină
  • 4 felii de şuncă
  • câteva măsline
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 lingură de pătrunjel tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri calde umplute:

Tai cornurile în două şi scoţi o parte din miez. Amesteci bine crema de brânză cu castravetele şi cu măslinele tăiate cubuleţe, cu ceapa verde şi şunca tăiată mărunt şi cu pătrunjelul tocat. Umpli cornurile cu compoziţia, le aşezi pe o tavă şi le pui în cuptor (încălzit în prealabil) pentru 3-5 minute.

 Cost/corn: 2 Lei

Timp de preparare: 10 minute

TIPS-URI

1

 crema de brânza Delaco este foarte spornică? Poţi pepara sendvişuri economice pentru tot felul de petreceri sau seri cu prietenii!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri calde umplute" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Catelus cu branza si sunca