Pizzette pe felii de dovlecei

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2014 | 9157 vizualizari

 

Un deliciu rapid, o gustare incantatoare!

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • cateva ciuperci champignion micute
  • fasii subtiri de bacon
  • jumatate de ardei gras rosu
  • mozzarella rasa
  • sos de rosii cu oregano uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette pe felii de dovlecei:

Dovlecelul se feliaza subtire, pe lung si se asaza intr-o tava, pe hartie de copt. Se unge cu sos de rosii in care se pune putina sare si piper si oregano uscat. Se asaza deasupra felii de ciuperci, bacon si cubulete de ardei gras, apoi se presara mozzarella. Se pune tava in cuptorul incalzit la 180 de grade, pana ce branza se topeste si incepe sa se rumeneasca, aprox 10-15 minute.

Sunt buni atat reci, cat si calzi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette pe felii de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci