Cornulete rapide cu rahat

de Oana in Dulciuri, 9 Ian 2010 | 16312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj congelat
  • cateva bucati rahat
  • zahar pudra pt. ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete rapide cu rahat:

Foietajul se lasa la dezghetat, apoi se taie in triunghiuri micute si se aseaza pe fiecare un cubulet de rahat. Se ruleaza, se coc la foc potrivit ana se umfla sis e rumenesc usor. Se scot pe o farfurie si se presara cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete rapide cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

lia maria 1

15.03.2010, 08:58

Tare mult imi place reteta asta se face rapid, arata bine si sigur sunt gustoase cornuletele

Michael 1

06.08.2011, 15:05

In Moldova asa denumire nu prea creeaza apetit insa intradevar sunt foarte bune

Oana 1

06.08.2011, 21:58

Ai dreptate, Michael

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajiturele cu foietaj, crema de vanilie si topping de dulceata de nuci verzi cu scortisoara