O reteta pur si simplu grozava!!! Se topesc de placere in gura :))))) pot sa va garantez! :P :)))))
Din aceasta cantitate ne iese o tava plina de cornulete.( vezi foto)
Deja stiti metoda mea, untul rece direct din frigider il dau pe razatoarea mare. Adaugam galbenusurile, smantana, zaharul pudra, vanilia, migdalele macinate in blender, lamaia zeama si coaja si apoi faina si praful de copt. Framantam aluatul cat sa-l omogenizam, apoi il montam intr-o bila pe care o infainam cu putina faina si o dam la rece 15 minute.
Cu mainile trecute prin amidon, modelam cornuletele, le asezam pe foaia de copt si le coacem. N-am sa va pot da un timp exact pentru ca depinde foarte mult de cuptor cat si de marimea cornuletelor. Eu am scos dupa 14 minute un cornulet( e drept mai gros), sa-l verific, asa ca puteti scoate unul dupa 12 minute sau si mai bine cand incepe sa miroasa a cornulete in bucatarie. Nu le lasati foarte mult ca sa nu devina uscate, tocmai de aceea eu le fac putin mai grosute.
Le-am lasat la racit si le-am pudrat cu zahar.
Aveti grija ca dispar rapid de pe platou! :)))))