Cornulete de post cu rahat sau gem de mere

de madalina27 in Dulciuri, 10 Dec 2010 | 11317 vizualizari

 

FOARTE FRAGEDE

 

INGREDIENTE

  • 0,5ml bere,
  • 1l ulei,
  • 1 cub de drojdie
  • faina cat cuprinde si un pic de sare.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post cu rahat sau gem de mere:

Se amesteca toate ingrediente,apoi din toata coca luam bilute pe care le intindem intr-o foaie foarte subtire peste care punem gem rulam si apoi taiem bucati de maxim 2 cm si le asezam in tava la foc potrivit timp de 30-40 de min.Daca vrem sa facem forma de cornulet,taiem foaia in forma rotunda apoi taiem coca in triunghiuri punem o bucatica de rahat pe fiecare bucata de coca si rulam.Dupa ce s-au copt se scot din tava si se dau prin zahar farin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post cu rahat sau gem de mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]