Cornulete de post cu rahat sau gem de mere

de madalina27 in Dulciuri, 10 Dec 2010 | 10814 vizualizari

 

FOARTE FRAGEDE

 

INGREDIENTE

  • 0,5ml bere,
  • 1l ulei,
  • 1 cub de drojdie
  • faina cat cuprinde si un pic de sare.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post cu rahat sau gem de mere:

Se amesteca toate ingrediente,apoi din toata coca luam bilute pe care le intindem intr-o foaie foarte subtire peste care punem gem rulam si apoi taiem bucati de maxim 2 cm si le asezam in tava la foc potrivit timp de 30-40 de min.Daca vrem sa facem forma de cornulet,taiem foaia in forma rotunda apoi taiem coca in triunghiuri punem o bucatica de rahat pe fiecare bucata de coca si rulam.Dupa ce s-au copt se scot din tava si se dau prin zahar farin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post cu rahat sau gem de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Teo 1

11.12.2010, 21:42

am mancat,si mi-au placut ! eu le fac cu vin alb sau iaurt.

MotanLaOale 1

13.12.2010, 10:20

carmen_garda 1

04.03.2014, 16:10

0,5 ml bere sau 0,5 l bere???

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea