Prajitura Laura

de laura_n in Prajituri, 19 Iun 2012 | 8151 vizualizari

 

ce poti face cu niste resturi dulci de prin bucatarie, frigider ?? sa inventezi ceva compact :)))) este o prajitura delicioasaaa ! O deliciosenie adica :P

 

INGREDIENTE

  • resturile mele adaptate pt reteta
  • o punguta turta dulce
  • 10 buc piscoturi crocante sau 200 gr biscuti cu cacao (sau de oricare fel)
  • migdale macinate
  • 200 gr ricotta
  • 200 ml smantana
  • 50 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 10 buc capsuni
  • 100 ml lapte
  • scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Laura:

Turta dulce impreuna cu piscoturile sau cu biscutii se maruntesc la robot, se adauga migdalele macinate si scortisoara, se adauga laptele si se amesteca pana iese ca o pasta. Intr-un vas termorezistent (dar nu neaparat) se intinde aceasta pasta.

Smantana se bate cu zaharul pudra, se adauga ricotta si se intinde uniform peste pasta. Deasupra se asaza capsunile si se rade ciocolata deasupra.

Se da la frigider vreo 2 ore si apoi se serveste. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Laura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Krem a la Krem si 4 ani de Bucataras.ro