Cornulete cu rahat

de Cornelia89 in Prajituri, 14 Mai 2013 | 14626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de 200 ml de bors
  • 1 cana de 200 ml untura
  • un cub de drojdie
  • 100 gr zahar
  • o jumatate de kg de rahat
  • faina cat cuprindre
  • un plic de zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Se amesteca borsul cu drojdia, se adauga zaharul, se amesteca pana se dizolva zaharul. Se adauga untura si faina si adaugam faina pana nu se mai lipeste de degete, apoi o lasam sa creasca.

Se ia cate o bucata mica de coca si se intinde o foaie foarte subtire. Se taie in triunghiuri si se formeaza cornuletele.

Se da la cuptor preincalzit pana se rumenesc un pic .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu untura