Cornulete cu magiun de prune

de MonaMimi in Dulciuri, 25 Sep 2013 | 5624 vizualizari

 

am gasit reteta pe internet ,pe cat de simpla pe atat de buna se topesc in gura atat sunt de bune

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 2 plicuri praf de copt
  • 2 linguri otet
  • 9-10 linguri apa
  • 450 g faina
  • 150 g zahar pudra vanilat
  • 1 borcan de magiun de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu magiun de prune:

Untura cu praful de copt stins in otet si apa se freaca cu lingura pana la omogenizare si arata ca o maioneza,adaugam apoi faina si framantam 10-15 minute pana aluatul nu se mai lipeste de maini.

Impartim aluatul in  2 bucati,intindem o foaie potrivit de groasa cam 2cm, punem umplutura pe margine, rulam pana nu se mai vede umplutura, taiem cu un cutit langa zona unde se suprapune, apoi taiem bucatele ruloul obtinut.

Repetam operatiunea pana la terminarea aluatului, punem cornuletele la cuptor la foc potrivit 30 minute,cat sunt fierbinti le trecem prin zahar pudra vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu magiun de prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete cu rahat