Cornulete cu magiun

de Zamfira in Prajituri, 6 Mai 2012 | 5219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. faina
  • 250 gr. margarina
  • 175 ml smantana
  • sare
  • magiun
  • zahar pudra vanilata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu magiun:

Lasam margarina la temperatura camerei pana cand se mai inmoaie, apoi o framantam cu faina, smantana si putina sare.

Lasam aluatul peste noapte la frigider.

Intindem aluatul: un cerc, il impartim in 8 triunghiuri si-l umplem cu magiun sau intindem foi mai inguste, il umplem cu magiun, il rulam si-l feliem cubulete mici.

Timp de coacere: 25-30 minute.

Deasupra presaram zahar pudra vanilata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu magiun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede - Reteta delicioasa a mamei