Cornulete cu gem

de Valclaudia in Prajituri, 4 Noi 2012 | 9832 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 3oua
  • cca 500g faina
  • 1/2 pachet de margarina (topita)
  • 1 pachetel de drojdie
  • 1 iaurt mic
  • 200 gr. zahar
  • zahar pudra pentru pudrat

Dulceata sau gem pentru umplut cornuletele

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu gem:

Din ingredientele de mai sus am pregatit aluatul pe care l-am lasat apoi pret de aprox. 30 min. la dospit.

Am impartit aluatul in 5 parti.

Fiecare parte rezultata am intins-o pe masa de lucru si am taiat-o in 8 (ca in foto).

Am adaugat cate putin gem si am rulat cornuletele.

Cuptorul preincalzit le-a rumenit la temperatura moderata, timp de 15 minute.

La final le-am pudrat cu zahar.

TIPS-URI

1

Sunt grozave cu lapte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete pufoase cu gem