Cornulete

de Ana_Maria269 in Dulciuri, 13 Ian 2012 | 19535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 1 ou
  • 150 g de zahar
  • 400-500 g de faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g de apa rece
  • 300 g de rahat( sau marmelada)
  • 2 linguri de otet
  • zahar pudra
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

Se freaca oul cu zaharul spuma. Se adauga untura la temperatura camerei, praful de copt stins in doua linguri de otet si 100 g de apa rece. Se adauga faina, se framanta si se da pentru o ora la frigider. Se rup bucati din aluat si se intind in forma de disc de marimea unei farfurii. Se taie in 8-10 sectoare de disc egale. Se pune cate o bucatica de rahat si se ruleaza de la partea mare la cea mica. Se pun la cuptor 15-20 de minute. Cat sunt calde se tavalesc prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu rahat