Cornete umplute

de Julie in Prajituri, 31 Oct 2010 | 21287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 100 ml lapte,
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu,
  • zeama de lamaie,
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete umplute:

Se bat ouale cu zaharul ,se adauga laptele, esenta , bicarbonatul de
amoniu stins in zeama de lamaie si faina cat cuprinde.
Se framanta bine un aluat potrivit de moale.
Se intinde in foaie subtire si se taie in fasii lungi cu care se imbraca apoi formele
de cornete. Se coc 15-20 minute. Se scot de pe cornete cat sunt calde.

Se lasa sa se raceasca si se umplu cu crema dorita, cu budinca sau cu frisca.
Se pot decora cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

vanilla 1

02.11.2010, 12:50

spune-mi de unde ai luat formele???

Julie 1

02.11.2010, 19:43

Formele de cornete le-am luat cu galbeni din camara

elena1988 1

04.11.2010, 12:26

arata extraordinar5 furcusoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Potcoave cu nuca - de post