Copanele pane cu cascaval

de Lau in Pui, 6 Mai 2019 | 2478 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie".

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 150 g fulgi de porumb maruntit
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 3 catei de usutroi
  • rozmarin
  • 100 ml bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele pane cu cascaval:

Copanelele de pui le spalam, le crestam un pic si le asezam intr-un vas.

Amestecam condimente dupa gust cu berea, usturoiul pisat si adaugam peste carne, amestecam bine si acoperim cu o folie, dam la rece 30 min.

Intre timp amestecam fulgi de porumb cu cascavalul dat prin razatoare.

Pe un platou adaugam faina.

Amestecam ouale cu un praf de sare si piper.

Trecem copanelele prin faina, ou, amestecul de fulgi, faina si le prajim in baie de ulei incins pe ambele parti la foc mediu.

Eu am folosit friteuza.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu cartofi si rozmarin