Sunt delicioase, si se topesc imediat:))
Copanelele se spala si se pun la fiert...Se indeparteaza spuma de cate ori este nevoie...Cand sunt fierte se scot intr-un vas...Se pun 2 linguri de ulei si condimente din belsug , se maseaza bine fiecare copanel si se pun la cuptor sa se rumeneasca putin.
Ciupercile le spalam si le indepartam coditele..
Intr-o cratita cu putin ulei punem cozile de ciuperci, ceapa, ardei, morcov si cremwustii ,toate tocate marunt si le calim impreuna.Punem sare, piper,busuioc uscat si o cana din zeama in care au fiert copanelele.
Lasam sa fiarba totul pana legumele sunt bine patrunse si scade tot lichidul.
lasam sa se raceasca putin .
Luam fiecare palarie de ciuperca si umplem cu aceasta compozitie.Deasupra punem cascaval taiat cu economul (sau razuit) si dam la cuptor..
Eu am pus si copanelele si ciupercile in aceeasi tava.
Pofta buna !