Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor

de Gherca Daniela in Pui, 7 Iun 2016 | 3436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 copanele de pui
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1 lingura condimente pentru toate tipurile de carne
  • 4 linguri sos soia
  • 5 catei usturoi
  • 1 cescuta cu vin
  • 1 cescuta apa
  • 5 cartofi noi
  • 1 morcov mic
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor:

Spalam copanelele cu apa rece, le crestam putin si le asezam intr-o tava unsa cu ulei.  Condimentam cu sare, piper, boia dulce, condimentele pentru carne, sosul de soia si amestecam putin cu mana pentru a se patrunde si in interior, asezam si cartofii, morcovul si usturoiul taiat pe jumatate mai presaram putina sare peste cartofiori, apoi punem vinul cu apa.

Invelim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 minute cu folie si fara folie pana cand s-a rumenit frumos deasupra!
Noi a servim cu salata de spanac si ceapa verde!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

miki_a 1

07.06.2016, 19:10

Buna si hranitoare combinatie!

Rocsi 1

07.06.2016, 20:42

Un meniu tare bun si pe placul meu!

diaconta 1

09.06.2016, 22:47

Fur si eu un copanel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos dulce-acrisor