Copanele cu cartofi, la punga

de jolygina in Pui, 8 Dec 2012 | 4319 vizualizari

 

usor si nu iti da multa bataie de cap

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 1 kg de cartofi
  • rozmarin
  • condimente de pui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu cartofi, la punga:

Pregatim copanelele ,le crestam si le punem condimentele dupa care curatam cartofii, ii taiem cubulete si condimentam cu rozmarin Amestecam copanele si cartofii dupa care ii punem in punga ,legam punga si o asezam intr-o tava si o lasam la cuptor timp de 45 de minute la 200 grade ,dupa care taiem punga pe deasupra si o mai lasam 10 minte pentru a se rumeni putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu cartofi, la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Cris2711 1

09.12.2012, 15:29

ce pofta am

Sim0na 1

09.12.2012, 20:25

place

jolygina 1

09.12.2012, 22:24

te servesc simo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele cu margarina la cuptor