Pui cu ciuperci la cuptor

de anomisana in Pui, 10 Sep 2011 | 12455 vizualizari

 

O mâncare consistentă ce se prepară rapid şi se mănâncă şi mai rapid. Nu am mai apucat să fac poze după ce am porţionat.

 

INGREDIENTE

  • 200gr smântână
  • caşcaval dat pe răzătoare
  • 2-3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 conservă ciuperci tăiate
  • piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci la cuptor:

Pieptul de pui de taie fileuri şi se condimentează după plac. Cartofii şi morcovii se curăţă şi se taie felii. Ciupercile se clătesc şi se lasă la scurs. O forma de sticlă termorezistentă se unge cu ulei şi se tapetează cu pesmet. Se pun căteva linguri de smântână pe fundul vasului, apoi un strat de felii de cartofi, un strat de felii de morcov, feliile de piept de pui, iar la sfârşit ciupercile. Deasupra se pun cateva linguri de smântână şi caşcaval dat pe răzătoare apoi se dă la cuptor pentru 30-40 de minute sau până este gata. Se serveşte cald, cu verdeaţă presărată.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

12.09.2011, 08:41

bun bun

jolygina 1

12.09.2011, 09:14

foarte bun

micky 1

15.09.2011, 22:00

A incercat-o cineva pana acum! Daca nu, va zic eu cum e! O sa o mai fac de multe ori! Extraordinara! Multumesc f tare pt idee! Singura diferenta e ca a trebut sa o tin mai mult la cuptor. Adica vreo ora si 20 minute!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui