Ciocolata se taie cubulete mici . Cu un mixer , intr-un castron mare se amesteca bine untul cu zaharul.Se adauga ouale , praful de sare ,esenta de rom si se mixeaza pana ce se omogenizeaza totul.Praful de copt se pune peste faina si se amesteca sa se incorporeze.Treptat se adauga faina peste aluat si apoi fulgii de ciocolata.Aluatul nu se lucreaza foarte mult pentru ca fursecurile sa fie fragede.Intr-o tava in care am pus hartie de copt , se pun fursecurile formate ca niste bilute (eu le-am facut cu lingura dar e perfect daca aveti lingura-cupa pentru inghetata ). Fursecurile se pun la distanta unul de celalalt in tava pentru ca la cuptor se lasa si nu este indicat sa se lipeasca intre ele.Se introduc la cuptor pentru cca. 20-30 de min pana ce se rumenesc usor pe margine .
Pofta buna !
1
Fursecurile cand se scot din cuptor pot da impresia ca nu sunt coapte pentru ca aluatul e mai moale dar se lasa la racit si este ok .