Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Am noroc de niste maruntele care mananca legume,una dintre ele chiar le prefera crude,dar nu ma asteptam ca si conopida sa fie pe lista preferintelor lor. Chiar si negatita!
Acest preparat a avut mare succes,atat de mare ca iar am fost lasata doar ca sa gust. Pe langa celelalte ingrediente am folosit si paprika afumata,care noua ne place tare mult.
I
Conopida se spala si se curata in bucatele mici,de marimea popcornului. Se amesteca impreuna cu condimentele si uleiul si se pun intr-o tava.
Se da tava la cuptor si se tine pana cand conopida incepe sa se rumeneasca,dar nu uitam sa scuturam tava din cand in cand.
Se serveste deindata.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola