Conopida pane

de MOKUSKA in Mancaruri de legume, 28 Aug 2015 | 4414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mai mare
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Desfacem conopida buchetele, le spalam bine in apa rece. Intre timp punem la fiert apa intr-o oala mare. Dupa ce a dat apa in clocot adaugam sare dupa gust si punem buchetelele la fiert pana intra furculita in ele (nu mai mult!). Le scoatem cu o sita, le presaram cu piper si lasam sa se raceasca.

Cele 3 oua se bat cu  praf de sare si piper (eu am pus si praf de ardei iute tocat). Buchetelele de conopida le tavalim prin faina alba. Pesmetul pregatim intr-un bol.

Conopida presarata cu faina se da prin oua, dupa care se tavaleste prin pesmet.

In uleiul incins si la foc iute se prajesc pana se rumenesc, dupa care se scot pe o hartie absorbanta.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane, invelita in cascaval