Conopida la cuptor cu mozzarela si mac

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2013 | 9537 vizualizari

 

Pentru ca este conopida pe toate tarabele , am pus de o conopida la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4oua
  • 2 linguri faina soia
  • 125 gr mozzarella
  • 100 ml smantana
  • Sare
  • Piper alb
  • 3 linguri mac
  • 50 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor cu mozzarela si mac:

Conopida o desfacem buchetele si o tinem in apa rece cam o jumate de ora.

O punem la fiert in apa cu sare pana cand se inmoaie mai mult de jumate .

O strecuram si o lasam sa stea pana cand pregatim ceea ce ne trebuie.

Pregatim o tava in care punem bucatele de unt

Intr-un bol punem ouale , sare , piper alb si le batem cu un tel in forma de para .

Adaugam faina de soia (daca nu aveti faina de soia puteti sa folositi orice alt tip de faina) si amestecam bine  adaugand smantana .

Conopida o punem in tava si turnam peste ea amestecul format mai sus .

Amestecam cu mana conopida in tava astfel incat sa fie acoperita fiecare bucatica si aranjam sa fie cat mai uniforma compozitia in tava .

Deasupra rupem mozzarella si dam la cuptorul incins pentru 20 minute .

Scoatem tava si presaram deasupra macul dupa care mai dam la uptor pentru inca 5-10 minute . Sa se rumeneasca bine deasupra.

Se poate servi cald sau rece .

 

 

 

TIPS-URI

1

se poate face si cu alt tip de branza

2

sau la fel de bine se pot adauga carnati

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor cu mozzarela si mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor gratinate