Conopida cu sos de tomate

de nadina73 in Mancaruri de post, 4 Iun 2010 | 5814 vizualizari

 

e reteta de post

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida
  • 5 linguri pasta de tomate
  • 5 linguri de ulei masline
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de pesmet
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 2 morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sos de tomate:

Se desface conopida buchetele apoi se fierbe

Morcovul se curata si se taie pestisori

Ardeiul se taie cubulete

Intr- tigaie de teflon se pune putin ulei si apoi morcovul si ardeiul se lasa sa se caleasca bine 5 minute apoi se pune pasta de tomate,sare ,piper

Intr-un vas de yene se pune putin ulei apoi conopida fiarta si pesmetul,iar apoi se pune zarzavaturile cu pasta de tomate si 100 ml apa

Se pune vasul la cuptor pentru 15 minute,apoi se scoate vasul si se presara patrunjel verde tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sos de tomate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta