Conopida cu oua si patrunjel

de Anett in Mancaruri de legume, 2 Dec 2021 | 3282 vizualizari

 

Aceasta este una dintre retetele mele preferate pentru ca este usoara si rapida. Am invatat reteta de la mama mea. 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 3 oua
  • 1 ceapa maruntita
  • 1 legatura mare patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper si boia dulce de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu oua si patrunjel:

Spalam conopida si desfacem in buchetele. Fierbem in apa sarata circa 15-20 minute. Cand conopida devine moale, scurgem apa.

Intre timp incem 3 linguri de ulei intr-o tigaie mai mare si adaugam ceapa maruntita. Adaugam conopida fiarta si prajim pentru cateva minute. Asezonam cu sare, piper si boia de ardei.

Adaugam patrunjelul tocat si oule. Amestecam bine si prajim pana oule sunt fiarte.

Servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu oua si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ochiuri de ou la capac