Ciuperci champignon la cuptor

de MOKUSKA in Mancaruri de legume, 30 Mai 2014 | 7045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 150 g telemea vaca
  • sare
  • piper
  • 4 lingurite de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon la cuptor:

Spalam ciupercile, le punem la scurs, taiem cozile si le punem deoparte.

Ceapa, ardeii, cozile de la ciuperci le tocam foarte marunt si le punem la inabusit cu 2 linguri de unt sub capac cca 15 min. Intre timp dam prin razatoarea mare telemeaua. Ciupercile le condimentam cu praf de sare, piper si le asezam in tava unsa cu putin unt.

Umplutura inabusita luam de pe foc, adaugam patrunjelul tocat si amestecam sa se raceasca putin, dupa care amestecam cu telemeaua data prin razatoare, sare (daca mai este nevoie) si piper. Umplem ciupercile si le lasam la cuptor cca 30 minute la foc mic. 

Ciupercile le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume (brocolli,conopida, varza de bruxelles)la cuptor cu sunculita afumata si ciuperci