conopida cu ceapa

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2010 | 6575 vizualizari

 

super buna! prima data cand am mancat nu mi sa zic ce ciorba e,probabil nu as fi gustat,dar dupa ce am gustat..............am cerut reteta,e grozava

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 1/2 de brocoli(eu il aveam in frigider si l-am pus)
  • 2 cepe verzi dar numai partea alba(sau 5-6 in romania sant mai mici)
  • maioneza
  • sare,piper
  • 3-4 linguri de smanatana
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA conopida cu ceapa:

Se fierbe conopida si brocoli (eu le fierb pe aburi) le fierbeti in apa cu putina sare 20 minute apoi se lasa la rece duca care se toaca marunt(cu badidora) apoi se pune maioneza si ceapa toca afin ,sare si piper iar la final daca doriti si putin smanatana e mai gustoasa

E super buna ,sotul meu a zic ca e de nota 11 cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "conopida cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de conopida (Piure low-fat)