conopida cu ceapa

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2010 | 6578 vizualizari

COMENTARII (9)

rivka 1

07.04.2010, 19:18

mmmmmm

hmm cred ca e fff buna, eu sunt lesinata dupa conopida ia sa fac si eu reteta asta .

Teo 1

07.04.2010, 21:56

sunt sigura ca e grozava !

julia2007 1

07.04.2010, 23:35

ce buna trebie sa fie,eu maine o fac sa vad de-mi iese asa de bine ca a ta. ce bine ti-a iesit trandafirul e super e greu de facut.

epurasha2bb 1

08.04.2010, 10:19

foarte buna salatica asta! eu fac cu conopida usturoi si maioneza , ce ceapa si brocoli nu am incercat dar trebuie sa fie bun si sanatos!

danis 1

08.04.2010, 10:22

ce buna e simo ,hai ca cu usturoi am mancat tot la tine dar cu ceapa nu am incercat,o sa trec azi pe la tine mai ai?

nadina73 1

09.04.2010, 18:31

multumesc tare mult

mariac 1

09.04.2010, 20:15

foarte buna foarte frumos

nadina73 1

09.04.2010, 23:32

da stiu ca va place ,va asteptam

elena1988 1

04.03.2011, 10:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor