Compot de struguri

de Lau in Sirop / Compot, 13 Sep 2013 | 4301 vizualizari

 

Struguri din via parintilor.

 

INGREDIENTE

  • Struguri
  • apa
  • zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de struguri:

Spalam bine struguri si ii lasam sa se scurga de apa.

Rupem bobitele de pe chiorchine.

Spalam borcanele si le scurgem de apa.

Asezam bobitele de struguri in borcane,adaugam 3-4 linguri de zahar pentru borcan(depinde cat de dulci sunt strugurii)apa cat sa ii acopere,infiletam bine borcanele.

Intr-o cratita mare(noi am folosit ceaun)asezam un prosop ,adaugam borcanele si apa cat sa le acopere.

Fierbem cca 50 min dupa care le scoatem si le invelim intr-o patura pana a 2 zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Cris2711 1

13.09.2013, 22:21

Gabitza eu nu cred ca nu mai esti harnica,doar ai alte prioritati

Corinuta 1

14.09.2013, 00:09

frumos si bun!

Lau 1

14.09.2013, 17:15

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot pentru iarna fara conservanti