Compot de piersici

de Merisor in Sirop / Compot, 2 Iul 2013 | 6691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 Kg piersici tari
  • 4 borcane( 800 gr)
  • 3 linguri zahar/borcan
  • 1 plic zahar vanilat/borcan
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de piersici:

Am ales niste piersici din piata mai tari sa nu se inmoaie la fiert, dar au fost destul de dulci. piersicile spalate, le-am spart in doua, am scos samburii si le-am asezat frumos in borcanele spalate si sterilizate.

Am adaugat zaharul si cel vanilat si am umplut cu apa.

Le-am pus capacele si le-am asezat intr-o oala in care am pus apa pana la gatul borcanelor si am pus-o pe foc.

Am lasat la foc mediu dar nu mai mult de 5 minute dupa ce a atins punctul de fierbere.

Dupa ce am stins focul am lasat borcanele in apa pana s-au racit definitiv, apoi le-am trecut in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot piersici