Compot cu piersici decojite

de Bunica in Sirop / Compot, 29 Iul 2014 | 6099 vizualizari

 

Compotul de piersici decojite este delicios!

 

INGREDIENTE

  • 9 piersici
  • 9 linguri zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot cu piersici decojite:

Pentru inceput pregatim borcanele:spalate,sterilizate.

Avem nevoie de 3 borcane de 740 ml.

Piersicele spalate le decojim si le taiem bucati.

Umplem borcanele cu feliile  de piersica,punem cate 3 linguri de zahar in fiecare borcansi il umplem cu apa.

Capsam borcanele si le pune intr-o oala la fiert.

Fierbem 15 minute.

Acoperim oala si le  lasam sa se raceasca in apa.

TIPS-URI

1

Intra cam 3 piersice la borcan.

2

Apa din oala sa fie pana la capacul borcanului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot cu piersici decojite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de piersici