Coji de cartofi la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 6131 vizualizari

 

Prima data am mancat in italia,nu stiam ca se pot folosii si cojile :)) dar au gust foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coji de cartofi la cuptor:

Se curata cartofii de coaja, putin mai gros,sa nu fie doar coaja subtire:))),se spala foarte foarte bine si se pun in tava de cuptor.Le stropim cu ulei de masline ,sare si piper si le lasam 15 min la cuptor.Se pot servi si calde si reci ca un aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Coji de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofii matusii Carmen