Coji de cartofi la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 5532 vizualizari

COMENTARII (17)

Lau 1

14.01.2012, 22:17

nu am tupeu sa le mananc

Bya Ralu 1

14.01.2012, 23:17

eu cand am mancat nu stiam ce sunt)

Miha 1

14.01.2012, 23:28

Din cartofi faci bors si din coji cartofi prajiti

deyutzky 1

14.01.2012, 23:45

asta chiar e tare interesant

Lorra 1

14.01.2012, 23:50

uite o noutate, nu stiam ca se consuma astfel si cojile, interesant

adasev12 1

15.01.2012, 00:55

nu m-as fi gandit...interesant

MotanLaOale 1

15.01.2012, 01:26

Stiu de la bunica. In timpul raazboiului cand era foamete faceau cojile cartofilor pe plita.

Dana Cristea - pusikmea 1

15.01.2012, 08:50

chiar interesant!!!

Ana_Maria269 1

15.01.2012, 09:06

Ubulika 1

15.01.2012, 09:15

interesting

mirela0911 1

15.01.2012, 12:37

interesant!

Bya Ralu 1

15.01.2012, 12:43

si pentru mine a fost o noutate

adry88 1

15.01.2012, 13:12

foarte interesant bravo tie

alinutzika 1

15.01.2012, 17:01

f interesant..cred ca au un gust bun...

Bya Ralu 1

15.01.2012, 21:19

da au un gust placut va recomand sa incercati cu incredere

iry-gabriela 1

16.01.2012, 05:45

mmmm...interesant

Bya Ralu 1

16.01.2012, 09:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu pate de ficat