Cod in crusta umplut cu svaiter

de irena in Peste, 24 Feb 2012 | 3970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc cod,
  • 4 felii de svaizer,
  • 2 rosii cherry,
  • 4 felii ardei gras rosu,
  • ou,
  • pesmet,
  • faina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod in crusta umplut cu svaiter:

Se pregateste un amestec din ou,2 parti pesmet si 1 parte faina,care trebuie sa fie asemanator ca si consistenta,cu aluatul de galustele ptr supa. Se umple fiecare bucata de cod cu svaizer si se trece codul prin amestecul format din faina,ou,pesmet,apoi pe fiecare bucata de cod se aseaza cate o felie de ardei gras si cate o jumatate de rosie.Se aseaza bucatile de cod pe hartie de copt, intr o tava, la cuptorul preincalzit la 200 C,ptr 20 min.

Se serveste cu salata verde,lamaie sau cu mujdei de usturoi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod in crusta umplut cu svaiter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Păstrăv umplut cu capere la cuptor