Cod cu sos de mustar

de Bya Ralu in Peste, 19 Mai 2012 | 5999 vizualizari

 

Este o reteta foarte interesanta,am gasit-o intr-o revista si mi-a placut mult cum arata,are bineinteles mici modificari.Sa o incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 fileuri de cod congelat sau proaspat
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • ulei masline
  • patrunjel,condimente pentru peste
  • vin alb
  • Pentru sosul de mustar:
  • 1 plic de boabe de mustar zdrobite
  • 1 lingura mustar de dijon(eu am folosit crenvustila)
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu sos de mustar:

Fileurile de peste se condimenteaza cu condiment pentru peste,putin rozmarin,se unge cu usturoiul pisat si se stropeste cu putin vin alb,se lasa cca 10 minute.Se curata morcovii si se pun la fiert in jumatati in apa cu sare.Se fierb pe jumatate,se lasa sa se raceasca putin si se taie rondele.Intr-un vas termorezistent se pune ulei de masline sau unt,se pun morcovii,se pune si pestele,stropim cu zeama de lamaie,se toarna putina supa(nu toata ca dupa aia ramane plin de zeama).Se acopera cu o folie si se pune 20 minute la cuptor.Se prepara sosul,se adauga toate ingredientele pentru sos,se amesteca mereu cca 5 minute cat se lasa pe foc,pana se ingroasa putin.Se scoate folia,se toarna sosul peste peste si se mai lasa 10 minute la cuptor.Se lasa sa se racoreasca si se serveste cu mujdei de usturoi si patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pește Teriyaki