Cocoace

de JulyCris in Piine, 7 Feb 2014 | 11643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 3-400 ml apa
  • sare
  • drojdie (cat o nuca)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocoace:

Faina se cerne intr-un lighean. In mijlocul movilei de faina se face o gaura si se pune drojdia, sarea (cam o lingurita). Apa calda se toarna usor si se incepe framantarea. Cand s-a format aluatul si faina s-a incorporat toata, se formeaza mingiute. Intr-o tigaie se pune ulei (nici ca la gogosi dar nici doar unsa tigaia...putin mai mult...cat sa fie pe fundul tigaii). Mingiutele din aluat le aplatizam cu mana si le punem in tigaie. Se coc pe ambele parti.

Se servesc calde (sunt cele mai bune) :)

TIPS-URI

1

Se pot servi cu laptic,dulceata,branzica.... La alegere. Eu le-am papat cu...zahar :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocoace" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turte moldovenesti