Pâine albă

de articook in Piine, 8 Iun 2010 | 4316 vizualizari

 

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 

INGREDIENTE

  • 1 1/3 cani faina
  • 1 1/2 linguri unt
  • 1 3/4 lingurita sare
  • 2 1/2 lingura zahar
  • 3 1/2 cani faina alba
  • 1 1/2 lingurita drojdie uscata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâine albă:

Nu se compara nimic cu o paine facuta acasa, din cele mai bune ingrediente, fara conservanti si aditivi alimentari. Eu folosesc aparatul de paine marca Team , si este cel mai usor mod de a prepara paine, mai usor decat sa mergi pana la magazin sa o cumperi. Se pun ingredientele {apa, sare, unt, zahar,faina, drojdie} in recipientul de metal al aparatului si apesi pe buton. Timpul de coacere este de la 1 ora pana la 3 ore.

Are si gramaje diferite de paine, poti face o paine mica si mai rapida, sau una mare de 1 kg. Singurul lucru de care trebuie sa ti neaparat cont, este ordinea in care pui ingredientele in recipient. Cand cumperi aparatul primesti si un caiet de retete de paine, retetele, sunt foarte variate, este chiar si o reteta de gem de capsuni. Eu va recomand sa cumparati un aparat de paine, pentru ca este foarte folositor, gustul de paine proaspata nu se compara cu nimic, iar painea se pastreaza pana la 4 zile ramanand la fel de proaspata.
Am sa scriu ingredientele pe care le-am folosit pentru a prepara painea din fotografiile de mai sus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pâine albă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine Pascala