Pentru că s-a făcut cam friguţ parcă varza cu carne era o mâncare tocmai potrivită.
Pentru varza:
Pentru ca n-am mojar,am sfarâmat grosier boabele de mustar si coriandru.Am taiat marunt ardeiul iute.
Am presarat ulei de masline pe carne,apoi am pus sare si celelalte condimente si ardeiul iute.
Fleica de porc am rulat-o,am prins-o cu bride de silicon,apoi am taiat ruloul obtinut în trei parti ca sa se prajeasca mai usor.
Am pus putin ulei într-o tava si am asezat feliile de carne.
Am pus tava în cuptorul preîncalzit si le-am lasat cam 10 minute pe o parte si 10 pe cealalta,astfe carnea se va praji în exterior si va pastra sucul în interior.
Am scos tava,am presarat usturoiul taiat marunt,am pus frunze de rozmarin si cimbru,am pus vinul alb si apa.Am acoperit cu o folie de aluminiu si am lasat la cuptor cam o ora si jumatate.
Am mai întors si stropit carnea din când în când.
Am luat folia si am lasat sa se rumeneasca deasupra.
Varza am taiat-o fideluta.La fel si morcovul.
Am pus ulei intr-o cratita,am pus ceapa,usturoiul si morcovul.Când s-au înmuiat am pus putina boia de ardei varza si rosia taiata.Am mai lasat putin sa se caleasca si varza,am condimentat si am pus cam 100 ml apa.Am lasat sa fiarba.Spre final am pus sucul de rosii,mararul si o crenguta de cimbru.Este gata când varza s-a înmuiat suficient.
Poftă bună !!!!!