Coaste de porc cu sos de cirese

de Bya Ralu in Porc, 27 Iun 2012 | 4275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 bucati de coaste de porc
  • ulei de masline
  • patrunjel maruntit,piper alb,sare,si piper picant
  • sos de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc cu sos de cirese:

Intr-o tigaie de pun costitele de porc se condimenteaza, se adauga uleiul de masline, se pune un capac si se pun la foc potrivit. Se lasa 5-10 minute pe fiecare parte, ca sa se prajeasca bine. Se servesc cu sos de cirese (vedeti reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/sos-de-cirese-34131.html)

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu sos de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

BuburuzaBubu 1

28.06.2012, 09:17

Sim0na 1

28.06.2012, 12:20

Bune rauuu coastele... As fi curioasa de combinatia cu sosul asta..

Bya Ralu 1

28.06.2012, 15:19

ti le recomand cu mare incredere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Costite de porc la tigaie