Tocanita de ciuperci cu carne de porc

de Tabita _ in Porc, 25 Feb 2013 | 4311 vizualizari

 

Inspirata din bucataria romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc
  • 350 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 150 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu carne de porc:

Bucatelele de carne, ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele se pun in uleiul incins.

Se lasa cateva minute si se adauga apa fiarta cat sa-I acopere.

Se adauga rosiile rase si se lasa sa fiarba in continuare.

Separat se taie ciupercile feliute si se pun in putin ulei incins si se calesc.

Dupa ce au fiert legumele si carnea, se adauga ciuprcile calite si se mai lasa 10 minute.

TIPS-URI

1

Deasupra se adauga patrunjel.

2

Se serveste cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu carne de porc