Conform statisticilor Bucatarasului asta este reteta cu numarul 1499 si am zis ca da bine sa imbat niste coaste si apoi sa le rumenesc la cuptor.Asa am si facut, sa nu ma prinda 1500 cu burta goala....:))))))))))))))))))))))
Marinada: Intr-un castron am amestecat mustarul, uleiul de masline, sare, piper, cimbru, boia dulce si berea, am omogenizat. Coastele le-am spalat si apoi le-am asezat intr-un castron si am turnat marinata peste ele, le-am lasat la marinat cca 3 ore.Dupa 3 ore le-am asezat intr-o tava am turnat peste ele marinata, am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat tava la cuptor pentru cca 1 ora.
Garnitura : Am curatat legumele si le-am spalat, apoi le-am taiat, cortofii gen pai dar mai grosi, morcovii rondele, ceapa am taiat-o in patru si cateii de usturoi i-am taiat pe din doua. Am asezat toate legumele intr-o tava mai incapatoare( sa aiba loc si coastele), am presarat sare, pipre, cimbru, boia si ulei de masline, am amestecat bine, apoi am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o la cuptor pentru cca 30 min. Dupa 30 min am scos tava din cuptor, am asezat coastele deasupra ( coastele au stat 1 ora la cuptor), am turnat 150 ml apa, am acoperit din nou cu folie de aluminiu tava si am bagat-o din nou la cuptor pentru 1 ora la foc mediu. Dupa 1 ora am scos folia de aluminiu, am presarat boia dulce peste coaste si am stropit cu putin ulei, am bagat din nou tava la cuptor pentru cca 30 min , sa se rumeneasca frumos . Am servit cu o salata de varza acra cu ulei si piper. Sa aveti pofte imbatate !