Se amesteca condimentele si se presara peste coaste, masand usor. Se pun in frigider 2-3 ore,dupa care se scot si se pun intr-o tava unsa cu ulei.
Se toarna apa si se pun 2 frunze de dafin.Pentru inceput, am pus 600 ml apa si am introdus tava in cuptor, acoperita cu hartie de copt.Verificati, din cand in cand ,daca a scazut apa si adaugati daca este nevoie.Eu am pus de 3 ori: prima data 600 ml, apoi a doua oara la fel si a treia ,doar 400 ml.Daca adaugati apa rece, artunci mariti flacara, pana fierbe apa,apoi micsorati (sau puteti pune apa fierbinte in tava si lasati flacara asa).Se tin 3 ore la cuptor.
Se face sosul ,amestecand toate ingredientele si se ung coastele pe o parte. Se tin 10 minute in cuptor, fara hartie de copt,apoi se scot si se ung pe cealalta parte si se lasa tot 10 minute.